WIE WIJ ZIJN?

Onwijs sexy, reislustig en met een leuke hond Roest.

EVEN VOORSTELLEN.

Cherique
Fotograaf, jurist, flair, soms eigenwijs, wereldreiziger, puur, altijd zin in sushi, heeft iets met taal, leeft gepassioneerd, zeven jaar advocaat geweest, pleit nog dagelijks thuis, dansen en avondjes uit, altijd omringd door vrienden, voorliefde voor snowboarden en strandwandelingen, nog steeds verliefd, doener en parttime Bourgondiër.

Sonny
Videograaf, kinderfysiotherapeut, avonturier, wordt gelukkig van buiten zijn en sporten, liefst in combinatie, zelden niet vrolijk, relaxte denker, onstilbare reislust, biertje in de kroeg, deinst nergens voor terug, marathonloper, gaat altijd voor goud, krullenbol, surfen en de kok in huis.

ONS VERHAAL

Cherique was the girl next door. Sonny zag haar al jaren zitten. Letterlijk, want onze ouders woonden tegenover elkaar in Zeeland. In 2011 sloeg de vonk over. Na een prachtige studententijd in Antwerpen en Rotterdam knalden we het werkende leven in als kinderfysiotherapeut en advocaat. We besloten samen een thuis op te bouwen in Rotterdam, maar onze ontembare reislust deed ons besluiten om in 2017 samen op wereldreis te gaan. Tijdens deze reis ontstond het idee om onze gezamenlijke passie voor foto- en videografie te bundelen. Prentsetters was geboren.

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Fotografie

Bruiloften, shoots, portretten, evenementen, lifestyle & travel.


Videografie

Bruiloften, evenementen en promotiemateriaal


PROCES.

01.

IDEE & KOFFIE

Jij zoekt een foto- en/of videograaf en komt uit bij ons, te gek! Je zult net als wij ideeën hebben. Tijdens een kop koffie leren we elkaar kennen en maken we een plan. Lust je geen koffie? Bellen kan ook!

02.

SHOOT

Op jouw locatie komen we spinnen met al onze gear. We knallen net zo lang als dat we hebben afgesproken of dat nodig is.

03.

EDIT

Vervolgens selecteren wij de mooiste beelden uit het materiaal en gaat er honderd uur editwerk in de geselecteerde foto's en video zitten. Maak je geen zorgen, dat zit in de prijs inbegrepen.

04.

ENJOY

Geniet van het resultaat.

TEAM.
CHERIQUE
CHERIQUE Fotograaf

SONNY
SONNY Videograaf / second shooter

Laten we daten!